Varausehdot

  1. Muistathan, että lähitapaamisissa on oleellista, että olet oireeton! 
  2. Varaus on sitova ja lasku lähetetään viimeistään ajanvarauksen jälkeen 7 vrk maksuajalla. Lasku lähetetään sähköpostiosoitteeseen, jonka ilmoitat varausta tehdessä. Lasku on perimiskelpoinen.
  3. Voit perua tai siirtää varauksen 10 h ennen varattua aikaa veloituksettomasti
  4. Peruuttamattomasta ajasta tai myöhässä perutusta ajasta, jota ei käytetä, laskutetaan 20 € / 30 min, 30 € / 1 h, 40 € / 1,5 h.
  5. Lähitapaamisen voi tietyissä tilanteissa siirtää etätapaamiseksi tai siirtää toiseen ajankohtaan (esim. sairastapaukset); sovithan siitä mahdollisimman pian etukäteen.

"Olemme todella tyytyväisiä Riikan palveluihin. Meillä on kahden kissan välillä kärhämää, joten käännyimme Riikan puoleen. Kotikäynnillä saimme paljon hyviä vinkkejä ja myös etätapaamisessakin saimme vielä lisää työkaluja. Riikan vinkeillä pääsimme aloittamaan kissojen välien korjausta (joka voi viedä vuosiakin) ja jo kk päästä näimme tuloksia. Riikka antaa rohkeasti palautetta, mutta on myös ymmärtäväinen ja helposti lähestyttävä. :) Suosittelemme ehdottomasti Riikkaa avuksi kissatalouden ongelmatilanteisiin. "

- Pekko, Tilda sekä isäntä ja emäntä-